В Интер са провели кризисна среща вчера след загубата от Байерн (Мюнхен) с 0:2

...
В Интер са провели кризисна среща вчера след загубата от Байерн (Мюнхен) с 0:2
Коментари Харесай

Кризисна среща в Интер след слабата серия

В Интер са провели спешна среща през вчерашния ден след загубата от Байерн (Мюнхен) с 0:2 в Шампионската лига, написа “Гадзета дело спорт ”. Това беше трето проваляне за “нерадзурите ” в последните им четири мача във всички шампионати.

На събранието в клубната база са участвали играчите, треньорският щаб и шефовете. Единствено Ромелу Лукаку е отсъствал, защото сега е в родината си Белгия, с цел да лекува мускулната си контузия.

Според информацията клубните ръководители са държали дълги речи, само че водачите на отбора като Самир Ханданович и Николо Барела също са употребявали случая, с цел да изкажат своето мнение. Те са поискали от своите съотборници по-различно отношение, започвайки с подготвителния развой. 

Смята се, че някои играчи са се оправдали, че към момента не са във форма, само че щабът на Симоне Индзаги им посочил статистически данни, че Интер са тичали повече от Милан и Байерн в последните две срещи. Затова футболистите трябвало да бягат по-добре и да употребяват терена по-разумно.

Наставникът на тима пък е изискал от възпитаниците си да са по-фокусирани по време на дуелите и да заобикалят открити жестове на терена, с които порицават свои съотборници след неточност. Индзаги настоял, че “все още нищо не е изгубено ” и че миланският гранд има задоволително време, с цел да навакса изоставането си в шампионата и ШЛ.

Източници от срещата настояват, че тя е била ползотворна. Следващият мач на Интер е на следващия ден против гостуващия Торино в Серия " А ", след което идва визитата на Виктория (Пилзен) в Шампионската лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР